Comenzi si Livrare

SC SOFIMAR LENJERIE SRL livreaza produse pe teritoriul Romaniei.

Costul livrarii este de 20 LEI (tva inclus)/colet pentru comenzi in valoare de mai mica de 299 LEI.
SC SOFIMAR LENJERIE SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand costul de livrare afisat pe site. Taxele de livrare se platesc la Curier impreuna cu contravaloarea produselor achizitionate. Costurile privind produsele si livrarea vor fi mentionate pe factura clientului.

METODE DE PLATA

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata “Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

2. Plata la curier, in momentul primirii coletului cu produsele comandate. (Ramburs)

TRANSPORT GRATIS PENTRU COMENZI DE PESTE 299 RON.

Data Livrarii
Timpii de livrare estimativi sunt intre 1-5 zile lucratoare.

Derularea Comenzii:
• Lansarea comenzii pe site – dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, verificati disponibilitatea produsului, chiar in pagina de prezentare a acestuia. In caz ca veti comanda un produs care nu va mai fi pe stoc un reprezentant al firmei va va contacta.
• Preluarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare;
• Confirmarea comenzii se face prin email. In unele cazuri un reprezentant de vanzari va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului;
• Livrarea comenzii – daca ati primit email-ul de confirmare al comenzii, produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, care dureaza intre 1 si 5 zile lucratoare.
Modalitati de livrare
Sophie Lingerie Boutique efectueaza livrari printr-o societate de curierat rapid (Sameday).

Livrarea produselor
Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, in unele cazuri va vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare
Pretul livrarii prin curierat rapid este de 20 RON/colet. SC SOFIMAR LENJERIE SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment pretul de livrare afisat pe site.
*preturile includ TVA si taxa de ramburs

Aceasta informatie va fi livrata impreuna cu factura proforma emisa dupa plasarea comenzii dumneavoastra.
Factura emisa va contine taxa de transport.
Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi..

Conditii Speciale
In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari Sophie Lingerie Boutique, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.
Prin plasarea comenzii pe site-ul Sophie Lingerie Boutique va asumati luarea la cunostinta si acceptarea termenilor si conditiilor.

Reclamatii
Daca ati avut dificultati in relatia cu SC SOFIMAR LENJERIE SRL va rugam sa ne transmiteti feedback-ul dvs.
Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:
• adresa de e-mail sau numerele de telefon din pagina de contact