Politica de retur produse

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește , îl poți returna gratuit în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării
Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre Sofimar lenjerie SRL.

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa [email protected] in care veti specifica numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, va puteti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret sau restituirea lor de catre noi.

Daca doriti sa schimbati un produs, va trebui sa ne contactati in prealabil. Noi vom trimite un curier la dvs. pentru preluarea coletului.
Costurile de transport pentru preluare colet vor fi suportate de dvs.
Pentru exercitarea dreptului de renuntare si returnare produs, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email

Adresa de expediere: Bucuresti, Soseaua Colentina nr 2-4, centru commercial Bucur Obor, intrarea 2-4, Sector 2.

Conditii generale pentru returul produselor :

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete sau rupturi.
Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.
Din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, lenjeria de corp (ex. chiloții) , produsele din silicon, accesoriile, bijuteriile și corsetele nu sunt acceptate pentru returnare. Din aceleași motive de igienă, slipii de plajă și costumele de baie cu banda de igienă originală înlăturată sau deteriorată nu sunt acceptate pentru schimb sau returnare.
In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in mail-ul in care cereti returnarea produsului. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 30 zile calendaristice de la data la care produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Sofimar lenjerie SRL

Pentru mai multe detalii privind returul produselor, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.